Paylaşılan iş dosyalarınızın kontrolünü geri alın

Önemli iş dosyalarınızı oluşturmayı, yönetmeyi ve paylaşmayı daha net, daha kolay ve daha hızlı hale getirmek için OneDrive İş için tarayıcı deneyimini sürekli olarak değiştiriyor ve basitleştiriyoruz.
Kullanıcılardan aldığımız yaygın bir soru, "Başkalarıyla paylaştığım bir dosyanın kontrolünü artık onlarla paylaşmak istemediğimde nasıl geri alırım?" idi.
Önceden, Paylaşım işlevine girer ve listedeki herkesi birer birer kaldırırdık.

Contoso Pazarlama İlkeleri
Çok sayıda insanla paylaşmış olsaydınız, bu biraz zaman alabilir. Bu nedenle, ihtiyacınız olduğunda dosyanız üzerinde tek kontrole sahip olmanız için sizin dışında dosyaya tüm erişimi otomatik olarak iptal eden basit bir Paylaşımı Durdur komutu ekledik.
Paylaşmayı durdur
Bu, kullanıcı deneyimimizi daha basit ve daha üretken hale getirmek için kullanıcı geri bildirimlerine yanıt vermemizin başka bir yoludur. Önerilerinizi kullanıcı sesinden gelmeye devam edin , aktif olarak dinliyoruz. 2015'in sonundan önce göndereceğimiz heyecan verici yeni eşitleme istemcisi de dahil olmak üzere, kullanıcı deneyimine yaptığımız diğer yatırımlarla ilgili güncellemeler için bizi izlemeye devam edin.

 

17.08.2021

Diğer Haberler