Microsoft'un Office 365'teki yeni iletişim ve işbirliği vizyonu

Gartner raporu—Microsoft'un Office 365'teki yeni iletişim ve işbirliği vizyonu

Eylül ayında, Microsoft Teams'e kapsamlı arama ve toplantı yeteneklerini, Microsoft Graph'tan veri ve öngörüleri ve ekipleri daha fazlasını başarmaları için güçlendirmek için güçlü bir inovasyon yol haritası getirdiğimiz akıllı iletişim için yeni bir vizyonu duyurduk. Ekipler, zamanla Skype for Business Online'ın yerini alarak Office 365'te akıllı iletişim için birincil araç olarak gelişecektir.
Lansmanından bu yana, 181 pazarda ve 29 dilde 125.000'den fazla kuruluş, ekip çalışmasının Teams'de nasıl hayata geçtiğini keşfetti. Hız kazanmaya devam ederken, Teams artık sohbet, arama ve toplantıları da içeren Office 365'te ekip çalışması için bir merkez olarak gelişiyor. .
Gartner kısa süre önce Teams'i ekip çalışması merkezi yapma kararının etkisini analiz eden bir rapor yayınladı ve gereksinimlerini haritalarken karar vericilere önerilerde bulundu.
Gartner'ın ne önerdiğini öğrenmek için ücretsiz kopyanızı indirin .

Microsoft'un yeni akıllı iletişim vizyonu hakkında daha fazla bilgi için “ Office 365'te akıllı iletişim için yeni bir vizyon ” bölümünü okuyun veya isteğe bağlı web seminerimizi izleyin .