Microsoft Teams'deki Starbucks uygulaması—bu tatil sezonunda ve sonrasında iş arkadaşlarınıza takdir göstermenin yeni bir yolu

Microsoft Teams'deki Starbucks uygulaması—bu tatil sezonunda ve sonrasında iş arkadaşlarınıza takdir göstermenin yeni bir yolu

Müşterilerimizin bir ekip olarak üretken ve bağlı kalmak için her gün Microsoft Teams'i nasıl kullandığını görmek beni her zaman heyecanlandırıyor. Birçoğumuz uzaktan çalışmaya devam ederken, yüz yüze kahve sohbetleri, gündelik bağlantılar ve mentor oturumları Microsoft Teams'e taşındı.
Bu nedenle, Starbucks'taki ortaklarımızdan yeni bir uygulamayı, Microsoft Teams'deki Starbucks uygulamasını tanıtmaktan daha heyecanlı olamazdım. Artık ABD ve Kanada'da kullanılabilen uygulama, doğrudan Microsoft Teams sohbeti içinde kişiselleştirilmiş bir Starbucks eHediyesi göndererek Starbucks içeceği, pasta, sandviç ve daha fazlasının keyfini paylaşmanıza olanak tanır. İster bir tatil hediyesi olsun, ister iyi yapılan işler için takdir göstermek istiyorsanız, Teams'deki Starbucks eHediye kartları, takım arkadaşlarınızı tanımanın basit bir yoludur.
Bu uygulama, iki şirket arasındaki uzun vadeli bir ortaklığın ve Starbucks Teknolojisi ile Microsoft arasındaki işbirliğinin bir sonucudur Starbucks Technology, bu yeni hediye deneyimini hayata geçirmek için uygulamayı oluşturdu ve Microsoft'un incelemesini ve entegrasyonunu sağladı.
Ve Microsoft Teams'de Starbucks hediyesini vermenin bu yeni yolu, bu ay heyecan verici bir dönüm noktası olan Starbucks Card'ın evriminin bir parçası - 20 yıl ve Starbucks Card'ın 1.100 tasarımı .
Starbucks eGift kartını Microsoft Teams aracılığıyla paylaşmanın ekran görüntüsü

Microsoft Teams'de Starbucks uygulamasını kullanmaya başlama

Microsoft Teams'deki yeni Starbucks uygulamasını kullanarak, doğrudan Teams'den iş arkadaşlarınıza ve ekip üyelerinize bir Starbucks eHediye kartı verebilirsiniz.
  1. Başlamak için , Starbucks uygulamasını Microsoft Teams'e indirmek için bu bağlantıya tıklayın .
  2. Starbucks® Rewards hesabınızda oturum açın (veya bir tane oluşturun).
  3. Bir Microsoft Teams sohbetinin veya kanalının Yeni Konuşma bölümündeki Starbucks Simgesine tıklayın.
  4. Kişiselleştirilmiş bir mesajla bir kart tasarımı ve hediye tutarı (5 ila 100 ABD Doları) seçin.

Starbucks'tan tatil Takımları geçmişiyle tatil tezahüratını yayın

Geçen hafta, Microsoft Teams'de bir dizi yeni tatil temalı Birlikte modu sahneleri ve özel arka planların yanı sıra sanal bir tatil partisine ev sahipliği yapmak için ipuçları yayınladık Bugün, Teams'deki iş arkadaşlarınızla tatilleri anmak için size daha da fazla seçenek sunan , Starbucks tarafından tasarlanan ve Teams ile uyumlu , özel olarak seçilmiş başka bir özel arka plan grubunu paylaşıyoruz Arka planlar arasında en sevdiğiniz Starbucks tatil kupalarının yanı sıra evde rahat bir Starbucks anı, karlı bir Starbucks mağazası ortamı ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli sahneler bulunur.
Yeni bir özel arka plan eklemek için beğendiğiniz arka planları indirmeniz yeterlidir. Ardından, bir toplantıya katılmadan önce videonuzu ve sesinizi ayarlarken Arka plan efektleri'ni seçin Yeni ekle'yi tıklayın ve ardından bilgisayarınızdan yüklemek için bir arka plan seçin. Burada daha ayrıntılı rehberlik .
Starbucks uygulaması, Microsoft Teams mağazasındaki proje yönetimi ve ekibinizi yoklamadan gider tablolarının, satın alma siparişlerinin ve daha fazlasının hızlı onaylanmasına kadar her konuda size yardımcı olan diğer yüzlerce uygulamadan biridir. Daha fazlasını buradan öğrenin .
Bu tatil sezonunda ve sonrasında Microsoft Teams'de takım arkadaşlarınıza en sevdikleri Starbucks içeceklerini vermekten keyif alacağınızı umar ve yeni deneyimle ilgili görüşlerinizi duymak için sabırsızlanıyoruz. Şerefe!