Microsoft Teams'de uygulamaları kullanmanın ve daha fazlasını yapmanın yeni yolları

Microsoft Teams'de uygulamaları kullanmanın ve daha fazlasını yapmanın yeni yolları

Microsoft Teams'deki yeni özellikler, uygulamalara komut verme ve komut kutusundan hızlı eylemler gerçekleştirmenin yanı sıra bir sohbete bir uygulamadan içerik ekleme gibi uygulamaları yeni şekillerde kullanmanızı sağlayarak onu ekip çalışması için daha da güçlü bir merkez haline getirir. . Bu, Teams'in geçen Mart ayında piyasaya sürülmesinden bu yana yeni işlevlerin en büyük tek sürümünü işaret ediyor.
Ekran görüntüsü, bir haber makalesi gibi uygulamalardaki içeriği artık doğrudan Microsoft Teams'deki bir görüşmeye nasıl ekleyebileceğinizi gösterir.
Artık bir haber makalesi gibi uygulamalardan gelen içeriği doğrudan bir görüşmeye dahil edebilirsiniz.

Favori uygulamalarınızı Teams'de yeni yöntemlerle kullanın

Teams, bir ekibin ihtiyaç duyduğu her şeyi tek bir yerde bir araya getirir. Excel gibi Office 365 uygulamaları ve Trello, InVision ve SurveyMonkey gibi iş ortaklarımızın uygulamaları dahil olmak üzere ihtiyaç duyduğunuz uygulama ve hizmetleri entegre edebilirsiniz.
Bugün, Teams'de uygulamaları kullanmanın yeni yollarını sunuyoruz:
Bir sohbete bir uygulamadan gelen bilgileri dahil edin - Artık bir ekran görüntüsü veya bilgilere bir köprü eklemenize gerek kalmadan bir uygulamadaki içerik hakkında sohbet edebilirsiniz. Bir emoji veya GIF ekleyebildiğiniz gibi, artık uygulamalardan gelen bilgileri basit bir tıklamayla sohbete veya kanal mesajına getirebilirsiniz. Örneğin, Trello'da belirli bir görevi, Wrike'ta bir iş öğesini veya bir hava durumu tahminini arayabilir ve bu bilgileri içeren etkileşimli bir kartı bir mesaja dahil edebilirsiniz.
Animasyonlu ekran görüntüsü, Microsoft Teams konuşmalarınıza Wrike gibi bir uygulamadan bilgileri nasıl ekleyebileceğinizi gösterir.
Görüşmelerinize Wrike gibi bir uygulamadan alınan bilgileri ekleyin.
Uygulamalarınızın kişisel görünümüne erişin - Yeni kişisel uygulamalar alanı, ilgilendiğiniz uygulamalara erişmenizi ve Planner'daki görevler, Jira Cloud'daki sorunlar veya uygulamalar gibi atanmış olduğunuz tüm öğeleri görmenizi kolaylaştırır. Bitbucket Cloud'daki filtreleriniz veya çekme istekleriniz. OneNote not defterleri veya Microsoft Stream'den videolar gibi yakın zamanda eriştiğiniz öğeleri de kolayca görebilirsiniz.
Burada ayrıca , kuruluşunuzdaki kişileri ada veya konuya göre aramanıza olanak tanıyan, Microsoft Graph tarafından desteklenen yeni bir uygulama olan Who'yu bulacaksınız Kişisel uygulama alanınıza erişmek için sol gezinme menüsündeki … öğesini tıklayın .
Animasyonlu ekran görüntüsü, Microsoft Teams'de kişisel uygulama alanınıza nasıl erişebileceğinizi gösterir.
Teams'de kişisel uygulama alanınıza erişin.
Animasyonlu ekran görüntüsü, Microsoft Teams'de iş arkadaşlarınız tarafından yüklenen videoları izlemek için Microsoft Stream'i kişisel uygulama alanınıza nasıl ekleyebileceğinizi gösterir.
İş arkadaşlarınız tarafından yüklenen videoları izlemek için Microsoft Stream'i kişisel uygulama alanınıza ekleyin.
Yeni Mağaza'da Teams için uygulamaları keşfedin - Yeni Mağaza'da Teams'de bulunan uygulama ve hizmetleri aramayı ve keşfetmeyi kolaylaştırdık. Artık uygulamaları ada, kategoriye (Proje yönetimi veya Analytics ve BI gibi) veya entegrasyon türüne (Bot'lar, Sekmeler veya Bağlayıcılar gibi) göre arayabilir ve ardından kişisel uygulama görünümünüzde veya belirli bir kanalda görünmeyi seçebilirsiniz. takımlarda.
Ekran görüntüsü, yeni Mağaza'da Microsoft Teams için uygulamaları ve entegrasyonları nasıl keşfedebileceğinizi gösterir.
Yeni Mağaza'daki uygulamaları ve entegrasyonları keşfedin.

Komut kutusundan uygulamalara komut verin, hızlı eylemler gerçekleştirin ve arama yapın

Arama, insanların aradıkları bilgilere ulaşmak için Teams'de gezinmelerinin önemli yollarından biridir. Komutu arama ile entegre ettik ve komut kutusunu ekranın en üstüne taşıdık, böylece artık kişiler, mesajlar, dosyalar ve uygulamalar arasında arama yapmanın yanı sıra uygulamaları komuta edebilir ve doğrudan kutudan hızlı eylemler gerçekleştirebilirsiniz.
Komut kutusundan uygulamalara komut verin - Bir uygulamayı doğrudan komut kutusundan sorgulama veya komut verme özelliğini kullanıma sunuyoruz. Bugünden itibaren, Adobe Creative Cloud'daki bir görüntü veya bir haber makalesi gibi bir uygulamada bilgi arayabilir ve belirli bir sonucu bir sohbete veya kanal görüşmesine kolayca ekleyebilirsiniz. Zamanla, proje yönetimi uygulamanızda görev oluşturma veya Visual Studio Ekip Hizmetleri'nde bir derleme başlatma gibi daha fazla komut işlevi ekleyeceğiz. Sorgulayabileceğiniz ve komut verebileceğiniz uygulamaların listesini görüntülemek için komut kutusuna @ yazmanız yeterlidir .
Eğik çizgi komutlarıyla hızlı eylemler gerçekleştirin — Eğik çizgi komutları , görevleri hızlı bir şekilde gerçekleştirmek veya Ekiplerde gezinmek için komut kutusuna yazabileceğiniz kısayollardır. Örneğin, durumunuzu "dışarda" olarak ayarlamak, bir ekibe kullanıcı eklemek veya bir iş arkadaşınızı aramak için bir eğik çizgi komutu kullanabilirsiniz. Eğik çizgi komutlarına başlamak için, mevcut komutların listesini görmek için / yazın.

Teams'de hızlı bir şekilde işlem yapmak için eğik çizgi komutlarını kullanın.

Haydi ne düşündüğünü söyle!

Bu özellikler bugünden itibaren kullanıma sunuluyor ve bunları kısa süre içinde Teams istemcinizde görmeyi bekleyebilirsiniz. Yeni özellikleri deneyin ve Teams'in sol alt köşesindeki geri bildirim bağlantısını kullanarak geri bildirim sağlayın. Teams'i nasıl daha iyi hale getireceğinize dair önerileriniz varsa, lütfen fikirlerinizi UserVoice aracılığıyla gönderin veya istekleri önceliklendirmemize yardımcı olmak için mevcut fikirlere oy verin. Teams'i daha da iyi hale getirmek için aldığımız her geri bildirimi okuyoruz.