Microsoft OneDrive, Kurumsal Dosya Senkronizasyonu ve Paylaşımında Forrester Wave Lideri olarak kabul edildi

Microsoft OneDrive, Kurumsal Dosya Senkronizasyonu ve Paylaşımında Forrester Wave Lideri olarak kabul edildi

Forrester ayrıca Microsoft OneDrive'ı The Forrester Wave™: Enterprise File Sync and Share Platforms—Hybrid, Q4 2017'de lider olarak tanıdı. Duyurunun tamamını okumak için Microsoft Tech Community'yi ziyaret edin  .
Bugün Forrester, Bulut Kurumsal Dosya Senkronizasyonu ve Paylaşımı için Wave raporunu yayınlayarak Microsoft OneDrive'ı "Liderler" konumuna getirdi Lider olarak konumlandırılmasının yanı sıra Microsoft, mevcut teklifte en üst sırada yer aldı ve stratejide ikinci sırada yer aldı.
Forrester raporu, " Microsoft'un kapsamlı işbirliği sunduğunu " ve OneDrive'ın " kognitif içerik hizmetleri tarafından giderek daha fazla güçlendirilen işyeri üretkenliği, dosya paylaşımı ve içerik yönetimi yetenekleri sunduğunu " belirtti. Forrester, benimseme ve dağıtım hizmetimizi de not ederek, “ Microsoft, FastTrack programıyla müşterilerin şirket içi sistemlerden geçiş yapmasına yardımcı oluyor; uygun müşteriler, dosyaları ücretsiz olarak taşıyabilir .”
Bu takdir, OneDrive'ın aşağıdakiler dahil en iyi dosya paylaşımı ve işbirliği özelliklerini sağlamasını sağlayarak müşterilerimize olan bağlılığımızı göstermektedir:
  • Office 365 ile en iyisi —OneDrive, Office 365 aboneliğinize dahildir ve Microsoft Graph tarafından desteklenen akıllı keşif ve öngörülerin yanı sıra tarayıcı, mobil ve masaüstü uygulamalarında Office belgelerini düzenlemenize ve birlikte yazmanıza olanak tanıyan tek çözümdür.
  • Çok çeşitli dosya türleri için destek —OneDrive herhangi bir dosya türünü depolayabilir ve Office dosyalarına ek olarak artık Adobe Photoshop (PSD), Illustrator (AI), Acrobat (PDF) dahil olmak üzere 270'den fazla dosya türünü görüntüleyebilir. video, 3D formatlar ve DICOM görüntüleri olarak.
  • Güvenlik ve BT güveni —OneDrive, Veri Kaybını Önleme (DLP), eKeşif, Müşteri Anahtarı (BYOK) gibi Microsoft güvenlik özelliklerinden ve Office 365 genelinde tutarlı yönetimle veri saklama denetimlerinden yararlanır.
  • Dağıtım esnekliği— Müşteriler bulut, hibrit veya şirket içi dağıtım modellerini seçebilir. Buluta geçiş yapan müşteriler, ücretsiz Microsoft FastTrack dağıtım, benimseme ve geçiş hizmetlerinden yararlanabilir.
  • ISO 27001, AICPA SOC 1/2/3, FISMA, FedRAMP, FERPA, EU Model Maddeleri ve GDPR'ye yönelik sözleşme taahhütleri dahil olmak üzere uyumluluk standartlarıyla birleştirilmiş 100'den fazla küresel veri merkezi ve Microsoft'un küresel ağ ucu ile bulut liderliği ve uyumluluk— müşterilerimize güvenilir kurumsal düzeyde uyumluluk ve güvenlik sunuyoruz.
Microsoft Ignite'taki Forrester'dan bugünün harika haberlerinin yanı sıra OneDrive ekibi, geçtiğimiz yıl sağlanan 100'den fazla yeni özelliği paylaştı: İsteğe Bağlı Dosyalar , MSA olmadan güvenli harici paylaşım , 270'den fazla farklı dosya türü için dosya önizleme desteği ve yüksek puanlı mobil uygulamalarımız için güncellemeler (hem iOS hem de Android'de 4+ yıldız).
Accenture , Lowe's , Rackspace ve DBS gibi her gün daha fazla müşteri her yerden, her cihazdan güvenli dosya paylaşımı ve işbirliği için OneDrive'a başvuruyor. OneDrive'ın daha fazlasını yapmanıza nasıl yardımcı olabileceği hakkında daha fazla bilgi edinmek için web sitemizi ziyaret edin .
The Forrester Wave™: Enterprise File Sync and Share Platforms  Cloud Solutions, Q4 2017 raporunun kendi ücretsiz kopyasını buradan alın.