Bu, ABD konsol pazarının zirvesindeki Xbox 360 için 32 ay üst üste


Xbox 360, Ağustos ayı boyunca ABD konsol pazarındaki liderliğini korudu ve üst üste otuz saniyelik bir puan aldı.
Bir pazar araştırma firması olan The NPD Group'a göre, Xbox 360 Ağustos ayında ABD'deki diğer konsollardan daha fazla olmak üzere 96.000 adet sattı.
NPD Group'un Ağustos ayında öne çıkan özellikleri şunlardır:
· Donanım, yazılım ve aksesuarlar da dahil olmak üzere Xbox 360 platformundaki toplam perakende harcaması 213

milyon dolara ulaştı, bu da ABD'deki herhangi bir konsol için en fazla · Xbox 360, "Saints Row IV", "Madden NFL 25", "Payday 2", "Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist", "Minecraft" ve "Disney Infinity" dahil olmak üzere en iyi 10 konsol oyun oyununun altısını elinde tuttu.

İleriye baktığımızda, Xbox One'ın 22 Kasım'da Avustralya, Avusturya, Brezilya, Kanada, Fransa, Almanya, İrlanda, İtalya, Meksika, Yeni Zelanda, İspanya, Birleşik Krallık ve ABD olmak üzere 13 pazarda satışa sunulacağını duyurduk.
Piyasada 12 hafta sonra, Xbox One'ın ön sipariş satışları aynı zaman diliminde Xbox 360'ın iki katı olarak trende devam ediyor. Sonuç olarak, sınırlı sayıda ek Xbox One Day One konsolu ön siparişiçin kullanılabilir.
Xbox kurumsal pazarlama, strateji ve iş başkan yardımcısı Yusuf Mehdi'nin geçen hafta bahsettiği gibi, Xbox One, E3'te 100'den fazla ödül kazanan ve oyuncuların gamescom'da gişe rekorları kıran kadromuzuilk kez oynamasından sonra Avrupa pazarlarında yüzde 200'lük ön sipariş artışları ile oyunlar için en iyi yer olduğunu kanıtlıyor.
19-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Tokyo Game Show'dabu inanılmaz oyun deneyimlerinin daha fazlasını göstermeyi dört gözle bekliyoruz.
Önümüzdeki aylarda Xbox One hakkında daha fazla detay paylaşmaya devam edeceğiz. En son Xbox One ve Xbox 360 haberleri için Xbox Wire'a göz atıp çıktığınızı unutmayın.
Ayrıca ilginizi çekebilir:
· En son saygısız Windows Phone reklamına kamera arkası bir göz atın - "Resital"

·

Microsoft, Karbon Saydamlık Projesi tarafından İklim Performansı Liderlik Endeksi'ne seçildi · Haftanın Uygulaması: Windows 8, Windows Phone ve Xbox 360 için NFL.com Fantasy Football ile oyunda kalın

Tarafından gönderildi Jeff

Meisner 
Editor, Resmi Microsoft Blog